Mot Hockeyettan!

Trots att mycket arbete återstår har Tegs SK beslutat att anmälan till Hockeyettan kvarstår. Detta är en konsekvens av det hårda arbete spelarna lagt ner, men också av det fantastiska stöd som vi tagit emot från våra supporters och sponsorer.

Utgångsläget såg dystert ut, men nu har Tegs SKs huvudstyrelse beslutat att a-laget ska spela division 1-hockey även i år. Vi är belåtna med resultatet de senaste dagarnas hårda arbete har givit, och mycket glada över det engagemang som spridit sig kring klubben.

Mycket arbete återstår

Tegs SK jobbar nu vidare för att säkra ekonomin och skapa en långsiktig lösning för att undvika att situationen uppstår igen! Spelarna har bland annat tagit beslutet att sänka materialkostnaderna drastiskt. Utöver detta, behöver föreningen fortfarande din hjälp! Därför vädjar vi till våra supporters att bidra till pågående insamling, eller beställa ett säsongskort!

Vill du bli en samarbetspartner?
Läs mer om att bli vår partner här!

Nyhetsarkiv