Teg förlänger med trio!

Tre spelare födda 1989 har idag förlängt med Teg! Det är Jimmy Andersson, Zakarias Granlund och Christoffer Forssén som kommer göra sina 4e, 5e respektive 6e säsonger i klubben.

En stor del av lagets stomme har idag tecknat nya avtal, och de tre första spelarna på forwardssidan är klara. Forssén, Andersson och Granlund har visat ett stort hjärta för klubben, med hårt arbete både inom sponsorgruppen och på isen genom åren.

Zakarias Granlund(till höger) har varje säsong levererat stadigt med poäng och svarade den senaste säsongen för 11 mål och 25 poäng. Jimmy Andersson(mitten) slog personbästa i klubben med sina 26 poäng. Christoffer Forssén(till vänster), som genomgick den största delen av förra säsongen med en fotskada kommer naturligtvis kännas som ett nyförvärv, och kommer bidra med mycket kraft, men även en hel del mål!

Se spelarstatistik

Christoffer Forssén
Jimmy Andersson
Zakarias Granlund 

Nyhetsarkiv