Tre spelare förlänger

Ytterligare två backar och en forward har förlängt kontrakten med Teg!

En hårt jobbande och defensivt lagd trio har nu skrivit kontrakt till nästa säsong. Det är backarna Johan Palm och Victor Schill samt forwarden Philip Fousinette.

Johan Palm har de senaste säsongerna varit lagkapten i laget.
– Kapten Palm har fyra säsonger med Sportklubben bakom sig, och varit en klippa i försvaret. Han kommer att vara viktig för laget även kommande säsong. Laglojal och pålitlig både på och utanför isen är Palms kännetecken, säger P-O Åberg.

Victor Schill, back nummer två för dagen har haft två skadedrabbade säsonger.

– Schill kommer att göra sin sjunde säsong med Teg, och är en utav trotjänarna i truppen. Schill har haft riktigt otur de två senaste säsongerna, där knäskador har ställt till det. Laglojale Schill gör ett nytt försök att hitta tillbaka till gammal form den kommande säsongen, kommenterar P-O Åberg.

Den hårt jobbande Philip Fousinette kommer att göra sin andra säsong i klubben. 

– Unge Fousinette hade en stark avslutning av förra säsongen, och kommer nog att utvecklas ytterligare kommande säsong. Lagspelaren Philip gjorde den gånga säsongen 5 poäng men bidrog framför allt med mycket fysik och mycket hårt jobb!

Spelarstatistik

Philip Fousinette
Johan Palm

Victor Schill

Nyhetsarkiv