Teg lanserar souvenir designad i samarbete med Adept

Idag presenterar Tegs SK stolt ett samarbete med internationella designbyrån Adept.

Idag kan Tegs SK stolt presentera ett samarbete med en av Umeås kanske största inom designvärlden, Giuliano Garonzi och Stella Karlsson som framgångsrikt driver designbyrån Adept. De har bland annat regisserat reklamfilmer åt Nike, arbetat för italienska topplag såsom Inter och Juventus, designat till det mäktiga holländska fotbollslandslaget samt jobbat med en av basketvärldens största, Kobe Bryant.

Tillsammans har Adept och Tegs SK tagit fram en specialdesignad t-shirt som snart finns tillgänglig för försäljning. T-shirten är ett steg i att ytterligare stärka föreningens varumärke och ekonomi. Tanken med t-shirten har inte bara varit att skapa en traditionell supporter t-shirt utan även berätta en historia med den. Därför sitter citatet “A team is only as good as it´s goalie” tryckt på insidan av kragen.

– Vi vill alltid berätta en historia med vår design och vi föll för citatet och därav motivet som är inspirerat av en målvaktsmask, säger Giuliano.

– Inspirerad av citatet, har vi tillsammans skapat sex unika motiv som representerar de sex spelare som finns på isen. En tanke som föll oss rätt i smaken, nämner David Bagenda.

– En spelare är aldrig större än femman hen spelar i. En femma är aldrig större än laget och laget blir aldrig större än föreningen, säger Zakarias Granlund.

Reservera ditt exemplar HÄR!

Nyhetsarkiv