Inför Teg – Lejon

Efter vinster i bägge lagens premiärmatch siktar de på att förlänga deras vinstsviter. Vi hör med sportchef Edström om hur han tänker kring matchen.

Teg passar på att välkomna nye reportern Viktor Palmebjörk till laget, som gör sitt första inlägg på hemsidan. Välkommen Viktor!

När Teg och Lejon möts denna söndagseftermiddag kommer bägge lagen med en vinst i bagaget, i bägge fallen stod Vännäs för motståndet. Lejon, som kommer till spel med bl.a Björklöven-utlånade J20-junioren Joakim Andersson, hoppas nog precis som Teg på en match med genomgående bra spel istället för under perioder som i respektive premiärer.

Teg kommer till spel utan Daniel Palmebjörk, Jesper Ericson, Anton Jernberg, Philip Fousinette, Oscar Molin och Viktor Schill men till skillnad från Vännäs-matchen så spelar frejdige Zakarias Granlund, någon vi ser fram emot att se ute på isen igen.

Jag tog några väl valda ord med vår sportchef Edström; Tjenare Oskar! Läget?
– Tjenare! Jodå, det är finfint, kul att matchandet är igång!

Hur tänker du inför matchen och vad hoppas du få se?
– Det är andra träningsmatchen och spelet ska forma sig mer och mer, spelarna ska lära sig att använda ytorna i de nya zonerna och sen vill jag se ett högt pucktempo. Lejon har ett ungt lag och har bytt ut en hel del spelare, så det blir intressant att se hur de spelar!

Tack så mycket Oskar!
– Tack själv Viktor! Kul att du är med och skriver om oss!

Nyhetsarkiv