Inför Örnsköldsvik – Teg

Bussresa söderut, och onsdags match för Tegs SK, när laget på gästar Skyttishallen och Hockeyettan möte mot Örnsköldsviks HF. Fem poäng skiljer mellan lagen, till Ö-viks fördel. Hur är poäng differensen efter matchen?

Tegs match på onsdag är lite av en sexpoängsmatch, och då framför allt för Teg. Teg har inför matchen sex poäng, och Ö-vik har elva poäng, och ligger på en Allettan plats just nu. Det skiljer fem poäng mellan lagen inför onsdags mötet, och efter kan denna skillnad vara två poäng eller åtta poäng. Så visst är det viktiga poäng att spela om.

Teg kommer från två raka vinster, där man i den senaste matchen tog en viktig seger, och där man framför allt fick spelet att fungera. Det var många av det så kallade framträdande spelare som kom upp i den klass man kan förvänta sig av dem. Och man hade ett väl fungerande försvarsspel och ett bra målvaktsspel av Wälitalo och med bara ett insläppt mål, som kom i spel sex mot fyra dessutom.

Örnsköldsvik har fått en bra start av serien, och ligger just nu på en fjärde plats i serien. Laget är klart starkare än förra säsongen, och man kommer säkerligen att vara med om att kriga om en plats bland det fyra främsta i serien, som ger en plats i Allettan. Laget fick dock se sig besegrad (1-2) i den senaste matchen borta mot Sundsvall.

Teg saknar fortfarande några backar inför onsdags matchen, men har det betydligt bättre på forwardssidan, där alla spelare just nu är tillgängliga. Allt tyder på att det kommer att bli i stort sett samma lag som den senaste matchen.  

Aktuell Omgång:

2014-10-15 19:00 Örnsköldsvik – Tegs SK
2014-10-18 16:00 IF Sundsvall Hockey – Kiruna IF
2014-10-18 16:00 Kovlands IshF – Kalix UHC
2014-10-18 16:00 Östersunds IK. – SK Lejon
2014-10-18 16:00 Sollefteå HK – Piteå HC

Nyhetsarkiv