Furmark från Asplöven klar för Teg

Jag kommer att få en ny utmaning i Teg

Tegs SK har nu gjort klart med sitt elfte nyförvärv, när man signat 20-årige Asplöven-forwarden Erik Furmark.

Furmark har Asplöven som moderklubb, och har spelat sju matcher med Asplöven i allsvenskan säsongen 2013/2014. Förra säsongen som skulle bli en bra säsong för Asplöven-sonen, blev allt annat än det som han räknat med. En oturlig handledsskada, där en skridsko skar upp handleden, spolierade stora delar av hans säsong. Det blev några matcher med Asplövens J20-lag och några matcher i Kalix dressen i slutet av säsongen.

 Furmark är nu helt återställd från sin handledsskada, och ser fram emot en nystart med Teg i Hockeyettan kommande säsong. Rätt så storväxte Furmark är en hårt jobbande forward, som kommer att ge allt för att hjälpa Teg kommande säsong. Han har även vanan att göra poäng, där det bland annat blev 26 poäng på 24 matcher i J20 för Furmark säsongen 13/14.

Furmark till hemsidan: ”jag kommer att få en ny utmaning i Teg, och det blir en omstart för mig, efter den trasiga säsong som var. Jag jobbar hårt, och jag kan även sätta ett eller annat mål för laget”.

Furmark kommer att flytta ned till Umeå i början av augusti, och tränar med laget från is starten den 5 augusti. Tegs SK hälsar Erik välkommen till Umeå, och Tegs Sportklubb.

Nyhetsarkiv