Berglin flyttar ”hem”

Det är den 21-årige Adam Berglin som kritat på för Tegs SK.

Ytterligare en back har kontrakteras för årets trupp. Det är den 21-årige Adam Berglin som kritat på för Tegs SK. Hans senaste klubb var Grästorp IK.

 Berglin har fått sin fostrad i Björklöven, och har de senaste säsongerna representerat klubbarna Nyköping, Springfield Jr. Pics. (USA), Åkers/Strängnäs och den senaste klubben var Grästorp i södra Hockeyettan.

 Berglin lämnade Björklövens J20-lag säsongen 12/13, och har sedan dess gjort tre säsonger i andra klubbar. Den storväxte (192 cm) och tunge (92 kg) blir ett bra tillskott i det defensiva spelet för Umeå-klubben. Enligt rapporter har Berglin haft en bra utveckling som spelare de senaste säsongerna, och har förbättrat bland annat skridskoåkning och passningsspelet.

Tegs SK hälsar Adam åter till Umeå, och välkomnar honom till Sportklubben.

 Nytt i truppen

Backen Erik Lindahl har lämnat truppen, på grund av att han har flyttat till Stockholm, på grund av jobb. Tegs SK har just nu två forwards på tryout. Det är Adrian Kastel Dahl, som förra säsongen tillhörde Kovland. Den andre forwarden är Marcus Mattsson, som förra säsongen hade en mellansäsong, på grund av skada.

 

 

 

 

Nyhetsarkiv