Ett lamt Teg föll mot Piteå

Ny match på söndag, när Kiruna kommer på besök !

Teg kunde inte komma upp i normal standard i hemma möte mot Piteå  i T3 Center, när laget fick se sig besegrad med klara 1-6.

Det märktes redan i inledningen av matchen, att det inte var Tegs dag. Laget hade svårt att få igång passnings spel, och det var omständligt och tveksamt i många situationer för hemmalaget. Piteå snurrade friskt i Tegs zon i den första perioden, som bara slutade med 1-0 till Piteå. Och det var Tegs målvakt Joakim Andersson (bildern), som såg till att siffrorna inte var större efter inledningsperioden.

Mellan perioden startade likt den första perioden för Teg. Veligt och tveksamt från hemmalaget i de flesta situationer. Och av bara farten så var det 0-4 på anslagstavlan innan period två var över.

Teg lyfte sig något i den tredje perioden, men det var Piteå som kunde utöka till både 5-0 och 6-0 innan halva perioden hade gått. Teg kunde snygga till siffrorna med att göra 1-6 genom Ludvig Niederbach, som fick ett snyggt pass från Victor Jonason.

Piteå vinner klart, och klart det bästa laget denna kväll, när det var en afton där det var mycket som inte stämde för hemmalaget. Joakim Andersson var klart den bäste hemmaspelaren, trots att han fick släppa in sex mål.

Ny match på söndag, när Kiruna kommer på besök i T3 Center. Kan Teg komma tillbaka i den matchen, och visa sitt rätta jag?

Matchresultat: 1 – 6 (0-1, 0-3, 1-2)

Målgörare Teg: Ludvig Niederbach

Skott: 12-34 (2-15, 3-9, 7-10)

Domare: Tomas Öberg, Domsjö