Teg föll med tennissiffror

Ny match hemma på onsdag!

Teg fick se sig besegrad borta mot Örnsköldsvik, med tennissiffrorna 2-6. Tegs mål gjordes av Joakim Nilsson (bilden) och Joar Moilanen.

Teg fick allt annat är en drömstart i Skyttishallen, där Örnsköldsvik redan i mitten av första perioden hade en 3-0 ledning. Teg tog timeout och bytte målvakt för att ändra matchbilden. Man höll nollan efter målvaktsbytet resten av perioden, som slutade 3-0 till hemmalaget, som dominerad friskt i inledningsperioden.

Målvaktsbytets effekt blev dock kortvarig, när Örnsköldsvik redan i inledningen av mitten perioden gick ifrån till både 4-0 och 5-0. Tung uppförsbacke för Umeålaget, som trots allt reducerade i mitten av perioden till 1-5 genom Joakim Nilsson. Och innan periodpausen kom 6-1 till hemmalaget, som mer eller mindre punkterade matchen.

Teg vinner den tredje perioden, och visar upp ett annat spel i den perioden, och reducerar åter, och denna gång till 2-6, där Joar Moilanen i powerplay fastställer slutresultatet till en 2-6 förlust för Tegs laget. Kedjan med Skeppström, Lindberg och Lundberg bäst i Teg denna kväll i Skyttishallen. Teg vinner den tredje perioden med 1-0 plus skotten med 10-4. De får ta med sig detta till kommande match hemma i T3 Center på onsdag, när Brunflo gästar.

Matchresultat: 6 – 2 (3-0, 3-1, 0-1)

Målgörare Teg: Joakim Nilsson. Joar Moilanen

Skott: 37-27 (19-7, 14-10, 4-10)

Domare: Joakim Samuelsson, Östersund