Berglin segerskytt mot Brunflo

Germano målskytt direkt!

Teg besegrar åter Brunflo, och man gör det i Klang med 4-3 i övertidsperioden. Segerskytten var backen Adam Berglin (bilden) som påpassligt gör sitt första mål för säsongen. Även nyförvärvet Alex Germano gjorde ett av målen i matchen.

Han kom till Teg för att göra mål, och att få fart på laget. Germano gör viktiga 3-3 i början av den tredje perioden, som tog matchen till övertid, där Berglin fick näta för första gången för säsongen. De kan man kalla timing!

Annars så var det backarna i Teg som klev fram med tre mål i matchen, plus Germanos strut. Och det var backen Kim Sehlstedt so gav laget ledningen i början av matchen, och målet kom i powerplay för Teg. Men ledningen blev kort, när Brunflo kvitterade strax efter Tegs etta. Och det kunde inte bli ett bra slut på perioden, när Brunflo tog ledningen med 2-1 i slutet av perioden. Annars en jämn period.

Teg kom ut till andra perioden, med målsättning att komma ikapp underläget. Och i mitten av perioden så kom kvitteringen, när backen Valtteri Kotanen kvitterade till 2-2 , när Teg hade powerplay. Men även åter så blev det en kort glädje, när Brunflo återtog ledning till 3-2, även detta mål i slutet av perioden.

Underläge även inför tredje perioden, och Teg fick åter jaga en kvittering med att börja med. Och efter cirka fem minuter så kom då Germanos första mål i Tegs dressen, när han gjorde viktiga 3-3 till sitt nya lag. Målet blev periodens enda, och matchen till övertid.

Och i fjärde perioden så kom segermålet för Teg, när backen Adam Berglin avgjorde, och 4-3 till Teg, som gav lagets andra seger för säsongen. De spelare som stack ut i kvällens match var Victor Jonason, Marcus Eklund och Alex Germano, plus Joakim Andersson i kassen. Ny match väntar på söndag hemma i T3 Center, när Ö-vik kommer på besök.

Matchresultat: 3 – 4 (2-1, 1-1, 0-1, 0-1)

Målgörare Teg: Kim Sehlstedt, Valtteri Kotanen, Alex Germano, Adam Berglin

Skott: 42-36 (14-13,14-8, 13-13,1-2)

Domare: Filip Eriksson