Teg vinner igen

Max Stenman segerskytt!

Tegs SK Hockey tar sin tredje raka seger i Vårserien, när man hemma i T3 Center vinner efter straffar med 1-0. Straffskytt var backen Max Stenman som satte segermålet för sitt Teg. Men det var Tegs målvakt Joakim Anderssons (Bilden) storspel i matchen, som gav Teg chansen att vinna.

Teg vinner åter igen, och man gör det efter en riktigt svag insats av laget. Hade inte Joakim Andersson i kassen var alert, så hade det med all säkerhet blivit första förlusten i Vårserien. Men man tar sig trots allt samman i fjärde perioden, där man hade en puck inne, men som dömdes bort för spark. Ett tveksamt beslut, där det knappast var en spark. Man hade även en straff i period fyra, som Germano missade totalt. Men man vinner matchen, när Max Stenman klev fram, och satte pucken mellan benen på Sollefteås målvakt.

Det var inte många i Teg som kom upp i normal standard i denna match, som var allt annat än välspelad. En typisk match, där lagen visste var poängen handlade om. Klart var att det var Andersson i Teg kassen som rädde de två poängen laget fick, och bland forwards så var det Andreas Vikström som visade vilja och hade en hel del chanser att avgöra i Matchen.

Matchen kan Teg nog glömma, och titta fram mot kommande match, när laget tar emot SK Lejon i T3 Center på söndag. Viktiga poäng även i denna match, och Teg kommer att möta ett formstarkt Lejon på söndag.

Matchresultat: 1 – 0 (0-0, 0-0, 0-0, 0-0, 1-0)

Målgörare Teg: Max Stenman

Skott: 27-37 (7-14, 4-15, 9-8, 6-0, 1-0)

Domare: Mikael Hedberg, Skellefteå