Teg rasade ihop i tredje perioden

Dålig insats av Teg!

Efter två jämna perioder, så kom ett ras för Teg, som släppte in tre mål på mindre än en minut som gav slutresultatet till 0-5. Förlusten är Tegs andra i denna serie, och det är den största, och lejon fick sin revansch från förra mötet lagen emellan.

Teg fick allt annat än en bra start i matchen, när lejon redan i inledningen av matchen fick sätta 1-0. Perioden tycktes stanna med detta mål, men Lejon kunde även avsluta perioden med ett ytterligare mål till 2-0.

Mellanperioden skulle bli mållös, med mycket ställningskrig, dör båda lagen inte ville bjuda på något.

Avslutande perioden började som den andra, med lika stramt spel från båda lagen. Tränare Wirtala tog en time out när det återstod knappa sju minuter av den tredje perioden. Och den time outen gav allt annat än vad Wirtala hade hoppas.

Det gick bara en minut efter Wirtalas drag som var att kunna komma ikapp underläget, så kom tre raka mål för Lejon. Och hastigt och mindre lustigt, så stod det 0-5 på tavlan för Teg. Matchen var över, och Teg kan nog bara glömma denna match, och blicka fram mot onsdagens borta match mot Sollefteå.

Totalt så gör väl Teg en av sina sämre matcher i serien, där laget inte kom upp i den nivån man är på, och det var riktigt lamt framåt denna förlust kväll.

Matchresultat: 5 – 0 (2-0, 0-0, 3-0)