Andra raka förlusten för Teg

Formsvagt Teg föll!

Tegs tidigare fina form, är som bortblåst just nu, när laget i mötet mot bottenplacerade Sollefteå förlorade med 2-4. Tegs mål gjordes av Alex Germano (bilden), och båda målen kom i powerplay.

Tegs tidigare fina form är just nu inte där. Och man ”satt kvar i bussen” i inledningen av matchen, där Sollefteå tidigt i matchen hade 2-0. Teg kunde ta till vara sitt första powerplay i mitten av perioden, när Germano fint reducerade till 1-2. Perioden stannade med dessa tre mål, där Teg inte gör någon vidare period med endast fem skott på mål.

Och inte vara man hellre vaken i början av den andra perioden, när Sollefteå fick utöka till 3-1 endast tre minuter in i perioden. Men i mitten av perioden, när Teg får sitt andra chans i powerplay, så är det åter Germano som trycker in reduceringen till 2-3. Teg var åter med i matchen, och hade visserligen chanser, utan resultat. Men ”rullgardinen” gick ned för Teg, när åter Sollefteå nätade, och denna gång till 4-2 i mitten av perioden.’

Tredje perioden skulle bli mållös, där Sollefteå kunde hålla undan, och bevakade sin tvåmåls ledning matchen ut. Teg kunde inte som man tidigare gjort vända på matchen, utan man inkasserar sin andra raka förlust. Bäst i Teg denna kväll, var Andreas Vikström som slet hårt matchen igenom. Även ros till tvåmålsskytten Alex Germano.

Nu väntar en ytterst viktig match hemma på söndag, när Brunflo gästar T3 center.

Matchresultat: 4 – 2 (2-1, 2-1, 0-0)

Målgörare Teg: Alex Germano 2

Skott: 41-25 (13-5, 19-10, 9-10)

Domare: Tomas Öberg, Domsjö