Patrik Enberg ansluter till Teg!

Foto: Norran

Nu står det klart med ännu ett nytillskott till sportklubben och vi är glada att kunna presentera Patrik Enberg!

23-årige Enberg med Arvidsjaur som moderklubb ansluter närmast från SK Lejon där han spelat tre säsonger och varit lagkapten de två senaste. Han har gedigen erfarenhet från HockeyEttan och har under sin karriär svarat för 66 poäng (23+43) på 133 matcher. Han har sin juniorfostran i Skellefteå AIK där han säsongen 13/14 fick vara ombytt två matcher i SHL och har även representerat Piteå HC under sin karriär.

I Teg återförenas Enberg med några tidigare lagkamrater från sin tid som junior i form av Marcus Eklund, Anton Tano och Arvid Stenmark.

– Det känns bra, jag tror vi kommer att få ett bra och roligt lag i vinter. För egen del så känns det spännande att pröva något nytt och förhoppningsvis så får man ny skjuts av det på isen, framförallt när det gick lite tyngre under förra säsongen, säger Patrik om att komma till sitt nya lag.

Kontraktet är skrivet på 1 år och i Enberg får föreningen en smart spelare som kommer höja kvaliteten på en redan stark forwards-sida.

– Det känns fruktansvärt roligt att Patrik vill ta chansen och komma till oss. Det är en spelskicklig spelare som varit Lejons bästa och mest pålitliga spelare de tre senaste säsongerna. Han tar mycket ansvar och besitter även ledaregenskaper som vi är övertygade kommer bidra till en högre kravbild inom gruppen. Sen är vi övertygade om att han i en ny miljö kommer få utväxling på sina offensiva kvaliteter, kommenterat David Muzito Bagenda från sportgruppen.

Vi hälsar Patrik välkommen till Tegs SK Hockey!

Nyhetsarkiv