Rainersson och Norman ny tränarduo!

Vi kan nu presentera vår nya tränarduo inför kommande säsong, det handlar om Patrik Rainersson som huvudtränare och Jonas Norman som assisterande.

Rainersson har under sin karriär som tränare figurerat 15 säsonger inom Björklövens organisation där han gått från de allra yngsta till att vara ansvarig för U16 elit i några vändor. Förutom att vara ledare inom hockey har han även skaffat sig erfarenhet som vara tränare inom innebandy i klubbarna Gimonäs Umeå IF och IBK Söder (idag Umeå City). Han har även varit förbundskapten för damernas Stålbucklan under 3 år och har även synts till i Leksands hockeyskola och Furudals hockeyskola under de senaste 6 åren. Kontraktet är skrivet på 2 år.

27-årige Norman tar klivet upp från Tegs J18 där han varit verksam de 3 senaste säsongerna. Han har trots sin ringa ålder lång erfarenhet som tränare och påbörjade sin karriär som ledare redan när han var 16 år gammal. Han har hunnit vara huvudtränare i Venjan Devils, Malung, Bergen (Norge), Orlik Opole (Polen) och Vilhelmina. Han har även meriter från Moras U16 och som scout för Deseronto Storm (Kanada) i GMHL. Kontraktet är skrivet på 1 år.

Peter Adolfsson, sportgruppen, ser framemot föreningens nya tränarduo.

-Det är två killar som verkligen brinner för hockeyn och som vi tror passar bra in i föreningen, det är en lösning som vi tror kommer lyfta laget till nya nivåer. Patrik med lång erfarenhet från ungdoms och juniorhockey, likaså Jonas som vi får lyfta upp från våra juniorer där han gjort ett grymt jobb i 3 säsonger.

Vi hälsar Patrik och Jonas välkomna!

 

 

Nyhetsarkiv