Tillbakablick #tegssk1898

Fr.v. Harry Lundberg, Peder Bejegård, Tommy Sandlin och Nisse Forsberg

Tegs SK bildades redan 23 oktober 1898 och firar nu 120 år. Under säsongen kommer vi synliggöra vår historia med olika tillbakablickar och även en jubileumsmatch mot Vännäs HC 7/12.

När föreningens nu fyller år vi vill passa på att bjuda tillbaka och se tillbaka på vårt stolta arv. Det kommer ni märka genom att vi i samband med matchannonser kommer göra det tillsammans med nostalgiska bilder av vår verksamhet och vid valda tillfällen bjuda bilder och berättelser från historien.

#tegssk1898 Peder Bejegård var en ung och lovande talang som under säsongen representerade U17-landslaget och som säsongen efteråt representerade Tegs SK i landslaget under U18-EM. Tommy Sandlin, legendarisk tränare, hjälpte föreningen under sin tid som förbundskapten för Tre Kronor.

Vet du eller känner ni någon som har bilder från Tegs SK:s historia? skicka mejl till zakarias@tegsskhockey.se.

PS. Missa inte seriepremiären nu på söndag 16/9, 16.00 på A3 Arena!

Nyhetsarkiv