Sigrid och Mimmi till Stålbucklan!

Tegs SK Hockey Ungdom vill stolt förmedla att vi har två tjejer uttagna till Stålbucklan 2019!

De två spelare som är uttagna är Mimmi Persson och Sigrid Sundin, båda födda 2005 så de har möjlighet att representera Västerbotten i Stålbucklan ytterligare två år. Till vardags spelar dessa två tjejer i Tegs SK Team 05.

Tjejerna hälsar att ”Det känns jätteroligt och spännande att få representera Västerbotten som Tegare och att vi som är födda 2005 får chansen”

Henrik Lundgren, tränare i ungdom, hälsar att ”det är fantastiskt kul att dessa två tjejer får chansen. Det är två duktiga tjejer och som ledare känns det som ett kvitto på att vi har en utvecklande verksamhet. Jag hoppas tjejerna får en rolig upplevelse och önskar dem lycka till”.

Stålbucklan är damernas motsvarighet till TV-pucken och deltagarna ska bestå av spelare födda mellan 2003 och 2005. Årets turneringen går av stapeln 21-24 februari i Småland och arrangeras av föreningarna IF Troja/Ljungby, Rydaholms SK, Diö Hockey och Alvesta SK.

Vi önskar Mimmi och Sigrid ett stort lycka till och att de får en fantastisk upplevelse!

Nyhetsarkiv