Kiruna IF 20 februari – En match i regnbågens tecken!

Välkommen till en match i regnbågens tecken!

På onsdag den 20e februari möter vi Kiruna IF för säsongens sista match i vårserien. Matchen spelas i A3 arena med nedsläpp kl 19.00.

Vi slår dock upp dörrarna redan kl 18.00, då vi innan matchen bjuder på föreläsning med Kirunas egen Thomas Jatko som kommer att berätta om klubbens HBTQ-certifiering och det viktiga arbetet med ledordet: Acceptans. Föreläsningen är kostnadsfri och alla som deltar får även gratis entré till matchen.

Anmälan krävs till föreläsningen och detta sker till malin@tegsskhockey.se och biljetter till enbart matchen köper du i dörren.

Inför matchen är det mycket som står på spel, en seger är avgörande för vidare spel i playoff. Förutsättningarna är sådana att vi har allt i egna händer men Örnsköldsvik HF och Kiruna AIF har även de möjligheter att vinna serien. Vi ska fixa platsen, vi ses på matchen.

Nyhetsarkiv