Vi befinner oss i en tuff situation, men vi ger inte upp!

Ett antal säsonger i rad har Tegs SK Hockey visat negativa siffror i bokslutet. Anledningen till detta är ingen annan än att intäkterna helt enkelt varit för små. Det är ingen hemlighet att läget är mycket tufft just nu, men vad vi däremot vägrar, är att ge upp. Det kommer inte att bli lätt, och med lite hjälp på traven, är det fortfarande möjligt att behålla platsen i division 1!

Vi vet, precis som så många andra i Umeå att staden behöver ett lag i Hockeyettan. Dels för att ta vara på de duktiga spelare som brinner för sporten, men också för att utbilda de spelare som strävar ännu högre i karriären.

Tillsammans med spelarna i a-laget jobbar Tegs SK stenhårt för att lösa situationen. En marknadsgrupp bestående av spelare har bland annat startats med syftet att dra in sponsorer. Du som privatperson, företagare eller hockeyälskare, tillsammans kan vi lösa detta!

Hur kan jag hjälpa till?

OBS! Om föreningen misslyckas med målet att låta A-laget spela i Hockeyettan, gäller naturligtvis inte eventuella bidrag, sponsoravtal eller beställningar!

Nyhetsarkiv