Fyra spelare tackar för sig

Fyra spelare tackar för sig och kommer att söka lyckan i andra klubbar nästa säsong.

Backarna Joonas Karvonen och Samuel Aho, samt forwardsen Mikael Persson-Riis och Björn Zetterberg Bengtsson kommer inte representera Teg kommande säsong.

Joonas Karvonen kommer spendera vintern i Frankrike, och representera laget Neuilly-sur-Marne som spelar i den näst högsta ligan. Karvonen har gjort 4 stabila säsonger med laget och slog sitt poängrekord under förra säsongen. Vi säger grattis till det nya kontraktet och önskar Joonas lycka till i sin nya klubb!

Samuel Aho beslutade att återvända till grannklubben och seriekonkurenten Vännäs HC. Vi tackar Samuel för den gångna säsongen och ser fram emot tuffa bataljer lagen emellan!

Mikael Persson-Riis, som vann lagets poängliga förra säsongen flyttar tillbaka till sin hemstad Skövde, där han kommer fortsätta sin karriär. Mikael gjorde en riktigt bra säsong och vi hoppas att det fortsätter så i den södra serien. Teg vill tacka Persson-Riis för hans goda insatser och samtidigt passa på att gratulera Mikael till hans examen inom Idrottsvetenskap!

Björn Zetterberg Bengtsson har också valt att flytta tillbaka sin hemstad Sollefteå, och blir således också en konkurrent nästa säsong. Björn spelade inga matcher denna säsong på grund av en svår fotskada. Vi önskar Björn lycka till med fotskadan och hoppas att han hittar formen igen i Sollefteå!

Nyhetsarkiv