Kim och Eddie första pusselbitarna

Det är två killar som helt och hållet passar in i vår nya kravbild!

Tegs SK Hockey med nya sportcheferna Mattias Lund och Peter Steinholtz, har idag gjort klar med de två första pusselbitarna för lagbygget  kommande säsongs trupp. Det är förlängning av backen Kim Sehlstedt och forwarden Eddie Jinglöv.

Eddie Jinglöv kom från Ängelholm och spel med Rögle J20 inför den gångna säsongen. 20-åringen hade stora skadebekymmer förra säsongen, och det blev bara tolv matcher i Tegströjan för Jinglöv. Jinglöv blir lite av et halvt nyförvärv för Teg kommande säsong.

Backen Kim Sehlstedt kommer att göra sin femte säsong med Sportklubben, och Kim har blivit en av nyckelspelare, med sin rutin och fina attityd.

– Det är två killar som helt och hållet passar in i vår nya kravbild, då båda är väldigt drivna och träningsvilliga för att ta nästa steg i karriären. Eddie kommer från skadefylld säsongen men känner en stor revanschlusta. Kim börjar bli en stomspelare som tar stort ansvar i allt han gör, bekräftar en av Tegs sportchefer, Mattias Lund.

 

Nyhetsarkiv