Powerplay åter Tegs fall

Teg kan bättre än detta!

Teg fick i sista stund flytta sin hemmamatch mot Östersund till Dragonhallen från T3 Center, på grund av dålig is i T3. Och flytten för Teg, hade ingen positiv inverkan på lagets insats mot Östersund. Det blev en förlust med 1-6, där Tegs mål gjordes av Ludvig Niederbach (bilden).

 Det var åter boxplay som var Tegs akilleshäl, när laget i praktiken släppte in tre mål i matchen. Siffrorna speglade inte matchen, där det trots allt var rätt lag som vann matchen. Östersund fick en smakstart, med 1-0 efter bara någon minut. Och tvåan kom i PP, som är Tegs svaga punkt så här långt in i säsongen.

Det bara rullade på och Östersund fick det allt för lätt att göra mål i matchen. Teg var allt för passiva in de flesta lägen i banan. Att Niederbach fick reducera i boxplay, var symptomatiskt för Tegs laget, som har svårt att näta, trots två ramträffar och chanser som man inte utnyttjar.

Framträdande i Teg var Joar Moilanen och Ludvig Niederbach. Teg kan bättre än detta, och får ta nya tag i kommande match

Matchresultat: 1 – 6 (0-2, 0-2, 1-2)

Målgörare Teg: Ludvig Niederbach

Skott: 14-35 (6-12, 3-12, 5-11)

Domare: Mikael Hedberg, Skellefteå

Nyhetsarkiv