Bröderna Jonasson klara!

Nu står det klart att bröderna Victor och Alexander Jonasson får tampas med varandra under kommande säsong.

victor-jonasson-cropVictor, som stod för 13 poäng (2+11) under föregående säsong, är en viktig pusselbit inför kommande säsong. Han hämtades in från derbyrivalen Vännäs HC och är med sina 139 matcher i division 1 en etablerad spelare på denna nivå. Klubben tror att Victor kommer att fortsätta att utvecklas under kommande säsong. Kontraktet är skrivet på ett år.

Med sig får han lillebror Alexander som hämtas in från Björklövens J20 där han under föregående säsong stod för 25 poäng (11+14) på 28 matcher och var lagets näst bästa poängplockare. Han har tidigare representerat Tegs J18. Alexander är en teknisk lirare som gillar att utmana och vi hoppas att han kan fortsätta att producera även på seniornivå. Han har skrivit ett utvecklingskontrakt som sträcker sig över 1 år.

IMG_0153

Nyhetsarkiv