Allsvensk center klar!

Nu står det klart att Andreas Vikström är klar för en återkomst i TEG.

Senast Andreas representerade sportklubben var under säsongen 2016/18 då han var inlånad från Björklöven. Under den säsongen var Andreas en ledargestalt och hade förtroendet som assisterande lagkapten.

Under säsongen 2017/18 var Andreas tillbaka i Björklövens färger och spelade 40 matcher i Hockeyallsvenskan.

– Framförallt så känns det skönt att komma tillbaka till ett gäng jag är bekant med och det känns bra att få vara med och bidra i det nya lagbygget. En annan faktor var föreningens sociala arbete och det känns kul att få vara med på den resan, säger Andreas om att vara tillbaka.

Kontraktet är skrivet på 1 år och i Andreas får TEG tillbaka en nygammal spelare som har fått ännu mer erfarenhet.

– I Andreas får vi en spelare med karaktär och som bidrar till att öka kvaliteten både på och utanför isen. Han var en av våra ledande spelare under förra sejouren och efter en säsong i Hockeyallsvenskan tror vi att han kommer tillföra ännu mer. Det är en spelare vi har saknat och som kommer kunna vara med och leda laget i alla situationer, säger David Muzito Bagenda från sportgruppen

Foto: Johan Löf/ Axellöf foto

Nyhetsarkiv