Nylander får A-lagskontrakt!

Målvakten William Nylander tar klivet upp från TEG:s J20 lag och därmed är målvaktsparet för säsongen 18/19 komplett. Nylander som är född 1999 stod för en väldigt fin säsong i J20 elit laget där han på 24 spelade matcher hade 90,4 räddningsprocent, detta trots över 1100 skott dessa 24 matcher.

-Ser fram emot att fortsätta utveckla mitt spel i TEG:s tröjan kommande säsong. Ser även fram emot att få jobba tillsammans med Arvid i vinter och sporra varandra att bli bättre varje dag säger Nylander.

-Det känns otroligt roligt att en av Umeås riktigt talangfulla målvakter får ta klivit upp till A-laget. En matchvinnar målvakt  som växer med uppgiften och en bra inställning och kommer passa väldigt bra in i lagbygget kommenterar sportansvarige Peter Adolfsson.

Kontraktet är skrivet på 1år

Nyhetsarkiv