Adam Berglin klar!

Adam Berglin representerar Tegs SK även denna säsong!

Nu när laget befinner sig på bussen för träningsmatch borta mot Örnsköldsvik HF kan vi meddela nästa spelare in i truppen. Det handlar om 24-årige Adam Berglin som återigen är vår egen spelare och som är klar för sin fjärde säsong i klubben. Under föregående säsong tillhörde han Björklöven men spenderade majoriteten av säsongen hos oss. I Björklöven fick Adam 7 matcher i Hockeyallsvenskan.

För Tegs SK är det en viktig pjäs och Adam själv ser framemot ännu en säsong i klubben.

-Det känns väldigt bra att vara tillbaka igen och jag ser verkligen framemot den nya säsongen med det lag som Teg har idag. Tycker vi har ett viljestarkt gäng och jag tror att det kommer bli en väldigt rolig och målrik säsong. Jag kommer in med rutin och skinn på näsan till laget och blir bland de äldsta spelarna i årets upplaga vilket jag tror är till min fördel.

David Muzito Bagenda, sportgruppen, menar att Adam får ses som ett litet ”nyförvärv” även om han nu går in på sin fjärde säsong i klubben.

-Adam är en skicklig back som är både rörlig och teknisk. Sen har han haft en fin utvecklingskurva under alla år jag känt till honom och idag är han en resolut spelare med en rejäl dos pondus som också besitter viktig rutin. Han vet att han kommer få en stor roll hos oss och vi är övertygade om att han har dragit lärdom av att träna och spela på en högre nivå, så pass att han höjt sitt spel och kan leverera med en högre kravbild och vara en ledare från sin backposition.

Kontraktet är skrivet på 1 år.

Nyhetsarkiv