Sehlstedt och Holmberg fortsätter!

Vi kan presentera två förlängningar i Kim Sehlstedt och Tobias Holmberg!

25-årige Sehlstedt är nu klar för sin 7 säsong i Sportklubben.  Trots sin ringa ålder har han representerat a-laget i 181 matcher i Hockeyettan, så det är en spelare som utgör ryggraden i laget.

”Det känns roligt att fortsätta ett år till. Vi har många nya spelare och nya ledare så det kommer säkert ta ett tag att få ihop allt. Men vi har många fina nyförvärv så det kan bli en bra säsong” säger Sehlstedt.

22-årige Holmberg, med Burträsk HC som moderklubb, anslöt till laget innan föregående säsong från SK Lejon. Första säsongen var upp och ner och kantades lite av skador men under slutskedet så var han en av lagets mer framstående spelare.

Sportklubben är nöjda med att kunna presentera två viktiga förlängningar. David Muzito-Bagenda från sportgruppen kommenterar:

-Kim är riktig kulturbärare. Det är en trotjänare som varit med länge, han besitter ledaregenskaper och han vet hur föreningen fungerar utan och innan. Sedan är han alltid ett föredöme vad gäller förberedelser oavsett om det är match eller träning med höga krav både på sig själv och sin omgivning.

-Tobias har haft lite otur med skador men vi vet hur bra han är om han får vara skadefri. En avig högerskytt som vi tror kan komma in med en helt ny trygghet under denna säsong och leverera ännu mer offensivt och sett över hela banan.

Kontraktet är skrivet på 1 år med båda spelarna.

Nyhetsarkiv