Kim Sehlstedt förlänger!

Vi kan nu meddela att kapten Kim Sehlstedt har valt att förlänga sitt kontrakt!

Sehlstedt anslöt redan säsongen 12/13 till sportklubben och har sedan dess varit klubben trogen. Trots sin ringa ålder har han redan gjort 208 matcher och med det är han en av de spelare som spelat flest matcher i vårat a-lag. Kommande säsong blir hans åttonde.

”Kim är en oerhört fin människa som är en förebild för hela föreningen, hela vägen från de allra yngsta till hur han är som ledare i vår grupp. Vi vet att Kim ställer höga krav på sig själv och sin omgivning och han är en viktig pusselbit för att kunna bygga ett ännu mer konkurrenskraftig lag nästa säsong” – David Muzito Bagenda, sportchef.

För Sehlstedt var det inga konstigheter att fortsätta.

”När frågan kom var det inget svårt beslut. Kroppen känns pigg och rörlig. Nästa säsong känns spännande och jag vet att vi kommer ta ytterligare steg” – Kim Sehlstedt.

Kontraktet är skrivet på 1 år.

Kontrakterade spelare säsongen 2019/2020

Målvakter

Backar
Nils Karlsson
Kim Sehlstedt

Forwards

 

Nyhetsarkiv