Grefve klar för kommande säsong!

Petter Grefve har valt att förlänga sitt kontrakt med Tegs SK Hockey över säsongen 2019/2020.

Nysätra IF-produkten anslöt till föreningen inför förra säsongen från Vännäs HC och har under sin andra säsong vuxit ut till ett offensivt hot. Han har under årets säsong levererat 18 poäng på 23 matcher och är med sina 11 mål lagets näst giftigaste målskytt.

”Grevfe har under årets säsong lyft sitt spel till nya nivåer. Det märktes redan innan säsongen att han hade ett härligt glöd och han har bara blivit bättre ju längre säsongen lidit. Det är en offensiv spelare som gärna bjuder på det lilla extra och det ska bli spännande att se hur han kommer växa ännu mer med uppgiften under kommande säsongen, för det är en väldigt lyhörd spelare som hela tiden vill bli bättre”, kommenterar sportchef David Muzito Bagenda.

Grefve själv är väldigt nöjd med pågående säsong och tror att det finns mer att hämta i sin egen utveckling.

”Jag känner själv att jag tagit tillvara på förtroende jag har fått. Självförtroende stärks och det påverkar spelet över hela banan.  Vi spelar även en offensivt rörlig hockey som passar mig och har ett lag med hög skicklighetsnivå, vilket vi ska fortsätta med nästa år när vi tävlar högre upp i tabellen”, kommenterar Grefve.

Kontrakterade spelare säsongen 2019/2020

Målvakter

Backar
Nils Karlsson
Kim Sehlstedt

Forwards
Marcus Eklund
Petter Grefve

Nyhetsarkiv