Patrik Enberg förlänger!

Patrik Enberg har valt att förlänga sitt kontrakt med Tegs SK Hockey över säsongen 2019/2020.

Arvidsjaur-produkten anslöt till föreningen inför föregående säsong från SK Lejon och har under årets säsong vuxit ut till en viktig kugge. Han har under årets säsong levererat 14 poäng på 28 matcher.

”Vi visste att Enberg skulle vara en spelare att lita på, men hans tvåvägsspel har verkligen imponerat. Han har en härlig norrbottnisk tjurighet och vill hela tiden bli bättre, så en ännu bättre tränad Enberg kan bli väldigt spännande att följa kommande vinter”, kommenterar sportchef David Muzito Bagenda.

Enberg själv är väldigt nöjd med den gångna säsongen och att laget kommer bli ännu bättre kommande säsong.

”Vi hade en otroligt fin resa föregående säsong och det känns roligt att få vara med och bygga vidare. Att avsluta med Play Off har bara gett mersmak, vi ska bli ännu bättre kommande säsong”, kommenterar Enberg.

Kontrakterade spelare säsongen 2019/2020

Målvakter

Backar
Nils Karlsson
Kim Sehlstedt

Forwards
Marcus Eklund
Petter Grefve
Tobias Holmberg
Patrik Enberg

Nyhetsarkiv