Wänström och Lundberg förlänger!

Nu står det klart att Jacob Wänström och Samuel Lundberg är klar för fortsättning i Tegs SK.

Wänström, med Tegs SK som moderklubb, kom tillbaka till föreningen inför förra säsongen efter två säsonger i USA med Utah Outliers i WSHL. Tidigt under säsongen testades Jacob som back vilket resulterade i en succé.

”Jacob kom tillbaka till föreningen för att bredda truppen, han fick tidigt testa som back och gjorde det grymt bra. Han står för smarta lösningar, vågar spela pucken och har potential till att bli en riktigt bra back”, kommenterar sportchef David Muzito Bagenda.

Wänström själv är glad att få förtroende i moderklubben.

”Kul att representera moderklubben och vi har verkligen något spännande på gång. Det känns som att jag tagit stora kliv och nästa säsong vill jag bidra ännu mer” kommenterar Jacob  sin förlängning.

Samuel Lundberg skrev kontrakt inför förra säsongen men var tvungen ställa in säsongen på grund av en nödvändig operation. Nu är han redo och kontrakterad för nästa säsong.

”Samuel är en kille som värd att investera tid och tålamod i. Det är en spelskicklig back med hög offensiv potential. Får han vara hel och frisk blir det en spännande spelare att följa”.

Kontrakterade spelare säsongen 2019/2020

Målvakter

Backar
Nils Karlsson
Kim Sehlstedt
Jacob Wänström
Samuel Lundberg

Forwards
Marcus Eklund
Petter Grefve
Tobias Holmberg
Patrik Enberg

Nyhetsarkiv