Mattias Lund återvänder till sportklubben!

Mattias Lund är återigen tillbaka i de vinröda färgerna och kommer stärka upp staben för säsongen 2019/2020.

Mattias Lund har många verksamma år i sportklubben. Han startade sin tränarkarriär säsongen 2009/10 som assisterande tränare och var med och tog föreningen tillbaka till Hockeyettan. Efter fem säsonger, varav tre som huvudtränare, gick tränarkarriären vidare genom Björklöven J18, LN91 och sedan två framgångsrika år som huvudtränare i Vännäs där han nyligen ledde laget till Allettan.

Nu har han valt att återvända till sportklubben och axla rollen som materialförvaltare.

”Jag har alltid gillat den här delen av sporten och det känns som en rolig utmaning att få uppleva hockeyn inom den här rollen. Jag älskar verkligen att jobba nära spelarna och fungera som resurs till tränarna, och det är verkligen motiverande att få göra det med Teg som har något bra på gång”, kommenterar Mattias Lund sin nya roll.

Lund kommer bli en nyttig resurs nära laget och i den sportsliga organisationen.

”Mattias går alltid in med fullt fokus och energi vad han än gör. Med honom kan vi sätta en seriös prägel mot laget och blir med sin erfarenhet och rutin en resurs i organisationen runt laget”, kommenterar sportchef David Muzito Bagenda erfarne Lunds återvändo.

Vi hälsar Mattias välkommen tillbaka!

Nyhetsarkiv