Målvaktsparet spikat!

Lagbygget fortsätter och målvaktsparet för kommande säsong är nu spikat. Det är Arvid Stenmark som väljer att förlänga sitt kontrakt och Joakim Andersson som återvänder efter ett år av studier.

Stenmark anslöt till föreningen inför förra säsongen med lång erfarenhet från spel i HockeyEttan. Under säsongen bidrog han just med sin erfarenhet och fick dra ett stort lass som till slut ledde till Playoff 1.

”Förra säsongen var en härlig resa där vi började svagt och avslutade starkt. Därför känns det roligt att fortsätta när föreningen bygger vidare på en stomme som vill bli bättre”, kommenterar Arvid Stenmark sin förlängning.

Joakim Andersson

Den andra målvakten vi presenterar är ingen annan än återvändande Joakim Andersson.Det blir fjärde säsongen i föreningen efter ett års uppehåll för studier i Schweiz. Säsongen 17/18 var Joakim kanske den mest framträdande spelaren.

”Jag är otroligt laddad på att komma tillbaka och det till ett hungrigt lag som är på väg uppåt. Är övertygad om att laget kommer ha kapacitet och vi vi ska ta oss till Allettan och den resan vill jag vara med på. Vi blir ett rutinerat par som kan tävla och hjälpas åt att nå våra mål”, kommenterar Joakim Andersson sin återvändo.

Tillsammans bidrar Stenmark och Andersson med en bredd och rutin som föreningen inte har haft på länge. Duon har tillsammans 242 matcher i Hockeyettan.

”Det känns oerhört tryggt att komma in till säsongen med Arvid och Joakim som sista utposter. Är övertygad om att båda kommer tävla och sporra varandra att prestera och just tävlingsnärvaron är något vi värnar om. Vi känner oss oerhört trygga på målvaktssida”, kommenterar sportchefen David Muzito Bagenda.

Båda spelarna har skrivit kontrakt för ett år.

Kontrakterade spelare säsongen 2019/2020

Målvakter
Arvid Stenmark
Joakim Andersson

Backar
Nils Karlsson
Kim Sehlstedt
Jacob Wänström
Samuel Lundberg

Forwards
Marcus Eklund
Petter Grefve
Tobias Holmberg
Patrik Enberg
Anton Tano

Nyhetsarkiv