Välkommen Marc-Anthony Simonetta!

Lagbygget fortsätter och under påskhelgen stod det klart att Marc-Anthony Simonetta ansluter till Tegs SK Hockey på Try-out.

21-årige Simonetta ansluter närmast från Caledon Golden Hawks i PJCHL (Kanada) där han spenderat sina tre senaste säsonger. Senaste säsongen var den poängbästa då Simonetta levererade  32 mål och 77 poäng.

Vi ställde frågan hur det känns ansluta till Tegs SK och Sverige.

Det känns roligt och jag är taggad på att snart få påbörja min resa och lära känna mina nya lagkamrater. Jag vill förstärka laget och bidra med mina skills. Mina styrkor som spelare är min skridskoåkning, att jag är stark med pucken och att jag ser isen bra. Jag spelar för laget och mina lagkamrater, kommenterar Simonetta.

Det är en spännande värvning och vi hoppas Marc-Anthony kan bidra med kunnande och en vinnarattityd.

Vi har fått goda vitsord om Simonetta, att han som hockeyspelare besitter bra fart och fina händer. Det är en kille som vill ta nästa steg i sin hockeykarriär och den ambitionen gillar vi, kommenterar sportchef David Muzito Bagenda.

Varmt välkommen Marc-Anthony!


Kontrakterade spelare säsongen 2019/2020

Målvakter
Arvid Stenmark
Joakim Andersson

Backar
Nils Karlsson
Kim Sehlstedt
Jacob Wänström
Samuel Lundberg

Forwards
Marcus Eklund
Petter Grefve
Tobias Holmberg
Patrik Enberg
Anton Tano
Marc-Anthony Simonetta (Try-out)

Nyhetsarkiv