Elias Edström förlänger!

Elias Edström slutade tvåa i den interna poängligan med 25 poäng på 23 matcher och svarade även för två poäng mot Piteå i Playoff. Nu står det klart att pucktrollaren från Glommersträsk förlänger sitt kontrakt med klubben.

24-årige Edström, som anslöt till klubben inför föregående säsong, har en diger meritlista från klubbar som Skellefteå AIK, Asplöven, AIK och Troja/Ljungby. Under sin första säsong var han en stor del i att laget avancerade till Playoff.

”Elias är en underbar spelare som är en fröjd att titta på. Det är även spelare som trivs med ansvar och fungerar i alla matchavgörande situationer. Att han väljer att fortsätta känns som ett kvitto på att vi gör något bra och har något spännande på gång, det är en viktig pusselbit i den offensiva hockeyn vi vill spela”, kommenterar sportchef David Muzito Bagenda.

Nu står det alltså klart med ytterligare en säsong med Elias Edström.

”Förra säsongen var riktigt roligt och vi hade ett härligt gäng. En säsong som vi fick kröna med att spela Playoff och som det känns nu kommer vi bli ännu starkare kommande säsong. Jag trivs med både stan och laget och det ger mig förutsättningar att prestera och utvecklas”, kommenterar Elias sin förlängning

Kontrakterade spelare säsongen 2019/2020

Målvakter
Arvid Stenmark
Joakim Andersson

Backar
Nils Karlsson
Kim Sehlstedt
Jacob Wänström
Samuel Lundberg

Forwards
Marcus Eklund
Petter Grefve
Tobias Holmberg
Patrik Enberg
Anton Tano
Marc-Anthony Simonetta (Try-out)
Casper Andersson
Elias Edström

Nyhetsarkiv