Patrik Öman ny assisterande tränare!

Nu kan vi offentliggöra att Patrik Öman kommer in som nya assisterande tränare till Patrik Rainersson.

Patrik är hockeyfostrad i Bodens IK och har spelarerfarenheter även från Älvsby IF och Vimmbery. Han kommer närmast från vår egen verksamhet där han varit tränare för P-10.

”Efter några års frånvaro från sporten jag älskar mest så känner jag mig ödmjuk och enormt förväntansfull att få axla rollen som assisterande tränare”, kommenterar Patrik.

”Ända sedan jag tog mitt sista skär som galen vänsterforward så har planen och drömmen alltid varit att komma tillbaka. Det ska bli superkul att lära känna alla killar i laget och få stötta och hjälpa dem nå framgång”, fortsätter han.

Ledarskapet finns där.

”Patrik har inte så mycket tränarerfarenhet från ett seniorlag. Det som är intressant med honom är hans intresse, driv och engagemang. Han besitter en oerhörd kompetens vad gäller ledarskap som han tar med sig från näringslivet och det är vi säker på att han kommer överföra till a-laget. Det är också kul att kunna lyfta fram kompetenta ledare från vår ungdomssida som vet vad föreningen står för”, kommenterar David Muzito Bagenda vår nya tränare.

Vi vill även passa på att tacka Jonas Norman som nu lämnar rollen som assisterande tränare i a-laget. Jonas har funnits i föreningen i fyra år, dels som tränare för J18 och nu senaste säsongen som tränare i a-laget. Vi önskar Jonas lycka till i fortsättningen och säger ett stort tack för den tid och det engagemang han lagt ner hos oss.

Nyhetsarkiv