Tomas Sandlin klar som J18-tränare

Välmeriterade Tomas Sandlin är nu klar som tränare för Tegs SK Hockey J18.

Sedan tidigare har det varit klart att Sandlin kommer vara mentor och ansvarig på hockeygymnasiet på Thoren Business School. Nu står det klart att han även blir huvudansvarig för föreningens J18 lag.

Sandlin var huvudtränare för Tegs SK i Allsvenskan säsongen 03/04 och har efter det varit tränare i bland annat Björklöven, Frisk Asker, Vimmerby, Kiruna IF och allra senast i Grästorp.

”Det ska bli roligt att jobba med juniorer igen efter tio säsonger med a-lag, att återigen få sätta utbildning och utveckling i första rummet. Att dessutom få kombinera ihop det med det unika konceptet som Thorén Business School och Tegs SK har sjösatt i form av hockeygymnasium gör att motivationen är på topp”, kommenterar Sandlin sitt intåg i föreningen.

Det är en bra lösning där Sandlin får ett helhetsgrepp över J18 och som med sin erfarenhet och rutin kommer vara viktig i vår ambition att nå J18 Elit.

”Det känns oerhört bra att Sandlin kommer in i föreningen. Det är en resurs för hela föreningen och han kommer kunna stötta ledare hela vägen upp till a-laget. Vi har en uttalad ambition att juniorerna ska ta sig till J18 Elit och med så mycket erfarenheter från elit-hockey får vi in en person som vet vad som krävs”, kommenterar Patrik Rainersson, A-lagstränare och junioransvarig.

Vi hälsar Tomas välkommen tillbaka till Tegs SK!

Nyhetsarkiv