Sebastian Manberg klar!

Foto: Peter Scott
Truppen fylls på och nästa man in är Sebastian Manberg som ansluter närmast från Hudiksvalls HC.

24-årige Manberg, med Bergsbyns SK som moderklubb, har en diger meritlista med juniorfostran i Skellefteå AIK och sedan spel i Kiruna, Mörrum, Sundsvall,  Vimmberby och ett kort inhopp i Modo. Senaste säsongen spenderades i Hudiksvalls HC där han stod för sin poängbästa säsong och vann deras interna poängliga med 47 poäng (20+27). Totalt har han svarat för 134 poäng på 161 matcher i Hockeyettan.

Jag är oerhört glad att Manberg väljer att ansluta till oss. Mitt intryck är att det är en stabil och ödmjuk kille och som hockeyspelare har han bevisat att han alltid levererar. Han har en mängd rutin från viktiga matcher och han kommer utan tvekan hjälpa oss till en lång och rolig säsong”, kommenterar sportchef David Muzito Bagenda senaste påskriften.

I Teg återförenas Manberg med tidigare lagkamrater i form av Elias Edström, Patrik Enberg, Marcus Eklund, Anton Tano, Arvid Stenmark och Joakim Andersson.

Kontrakterade spelare säsongen 2019/2020

Målvakter
Arvid Stenmark
Joakim Andersson

Backar
Nils Karlsson
Kim Sehlstedt
Jacob Wänström
Samuel Lundberg
Josh Villaflor (Try-out)

Forwards
Marcus Eklund
Petter Grefve
Tobias Holmberg
Patrik Enberg
Anton Tano
Marc-Anthony Simonetta (Try-out)
Casper Andersson
Elias Edström
Victor Jonason
Isak Nilsson
Oliver Lindgren
Sebastian Manberg

Nyhetsarkiv