Efter regn kommer solsken

Efter regn kommer solsken, och om det är bra eller dåligt beror ju som bekant lite på om man säljer paraplyer eller hyr ut solstolar.

A-lagets förra säsong slutade med en hedersam men jobbig förlust i slutsekunderna mot Piteå. Nu inleddes den nya säsongen med en chans till revansch mot just Piteå. Trots att det blev förlust med 5-2 så lämnade vi Norrbotten med en positiv känsla i hela kroppen. Känslan förstärktes två dagar senare då Lejonen från Skellefteå stod på tur att möta. Visserligen vanns matchen först på straffar, men truppen uppvisar ett antal stora förändringar från förra året.

Kanske ska man inte dra för stora växlar från intrycken av två träningsmatcher under försäsongen, men om man nu ändå väljer att göra det, så är det nog på sin plats att säga att vi känns starkare och mer homogena på såväl back som på målvaktssidan än förra säsongen. Jag gissar på att vi kommer att överraska många, såväl i motståndarlagen som i vår egen publik, under kommande säsong då med ett lag som både producerar mål och som håller tätt bakåt.

Min magkänsla och förhoppning är att vi kommer se ett Teg som tar steg uppåt i tabellen. Vi hoppas på detta och att så många som möjligt tar chansen att stötta vårt lag antingen på plats i A3 eller via de webbsändningar som jag ska berätta mer om i kommande inlägg här på hemsidan. Väl mött!

Fritz Sprung, ordförande

Nyhetsarkiv