Zhou och Oskarsson uttagna i TV-pucken!

Oliver Zhou och Tobias Oskarsson är uttagna till årets upplaga av TV-pucken och ska representera Västerbottens färger.

Otroligt roligt att se att två killar som följt laget hela vägen från skridskoskolan får den här chansen. Oliver är en trygg och brytningssäker back som alltid ger allt för laget. En lugn kille med hjärtat på rätt ställe som också är en begåvad pianospelare. Tobias har kanske en av Norrlands argaste klubbor och är en pucksäker pådrivare med sinne för att göra poäng. En social kille med ledaregenskaper som alltid vill stå i centrum”, kommenterar Robert Björnerbäck, tränare som varit med på hela deras resa.

Västerbotten beger sig ner till Östersund för ett kvalspel 6-8 september och spelar i en grupp med Dalarna, Gästrikland, Medelpad, Örebro län och SIF-laget. Avancerar laget från kvalspelet väntar ett slutspel i Dalarna 31 oktober – 3 november där Leksands IF är arrangör.

Vi har även tre tjejer uttagna till Norrcupen 31/8-1/9 som spelas i Ånge. Det är Sigrid Sundin, Mimmi Persson och Tuva Sundesten (ny i Teg, fostrad i Trixa).

Efter Norrcupen kommer tjejernas trupp till TV-pucken att presenteras. Deras gruppspel spelas i Mariestad  20-22/9 och sedan eventuellt slutspel i Dalarna och Leksand.

Föreningen önskar alla våra pojkar och flickor ett varmt lycka till!

Nyhetsarkiv