Popovic ansluter!

Tegs SK och Björklöven har nu kommit överens om att Alexander Popovic kommer ligga på en dispens-övergång mellan föreningarna.

18-årige Popovic anslöt till Björklöven från Modo inför denna säsong. En talangfull och lovande spelare som har 39 poäng på 86 matcher i SuperElit och 21 matcher i olika juniorlandslag på meritlistan.

”Alexander är en spännande spelare som har framtiden för sig. Han är 18 år och det ska bli roligt att föreningen får vara en del av hans utveckling. Lånet gäller främst för att Alexander ska spela matcher med oss. Det är optimalt för oss att lösningen finns i huset, speciellt när vi behöver en bred backsida och när det är en sådan talangfull spelare. Vill också passa på att tacka Björklöven och Per Kenttä för att de möjliggör denna lösning”, kommenterar sportchef David Muzito Bagenda.

Övergången innebär att Popovic kommer kunna spela matcher med både Tegs SK och Björklöven.

Nyhetsarkiv