Isak Stenlund Ädelgran klar!

Näste man in i truppen är ingen annan än Isak Stenlund Ädelgran!

Fostrad i Björklöven och sedermera spel i Skellefteås juniorverksamhet där han  var ombytt två matcher i SHL. När det vankades seniorspel vände Isak hem till Umeå och Björklöven där det blev spel i två säsonger. Efter en del skadebekymmer gick resan vidare till Hudiksvalls HC där skadan återigen satte stopp efter endast två seriematcher. Efter en säsong utan spel är Isak återställd och redo för comeback.

Du har varit borta från spel en tid. Om du förklarar kort, vad är det som hållit dig borta från ishockey och hur känns det att återigen knyta på sig skridskorna till hösten?

– Precis, det har varit en återkommande skada som till slut krävde ett omfattande ingrepp. Efter lång rehabtid så är jag nu helt återställd. Det kommer bli helt fantastiskt att kliva på isen igen, det man gjort hela sitt liv så längtan har ju varit enorm. Att få göra det på hemmaplan är perfekt.

Nu i din comeback så blir det alltså Teg. Hur är känslan att få dra på sig den vinröda tröjan och tillhöra Tegs SK?

– Yes, känns kul, perfekt att göra comeback hemma här i Umeå. Vet inte riktigt var man står så det är en trygghet i sig att få göra en sån här återkomst i Tegs där man har en hel del kompisar i laget sen tidigare. Förra säsongen räknades inte så indirekt har jag inte varit borta så länge.

Kontraktet är skriver på ett år.

Varmt välkommen till Tegs SK!

Kontrakterade spelare säsongen 2020/2021

Målvakter

Backar
Kim Sehlstedt

Forwards
Freddy Roslund
Patrik Enberg
Marcus Eklund
Sebastian Manberg
Elias Edström
Isak Stenlund Ädelgran

Nyhetsarkiv