Valtteri Kotanen fortsätter!

Nu står det klart att den finska backklippan Valtteri Kotanen har förlängt sitt kontrakt.

Kotanen är nu klar för sin fjärde säsong i klubben. Han återvände till klubben inför föregående säsong efter ett år i Muik Hockey hemma i Finland. Under föregående säsong var han även utlånad 2 matcher till Örnsköldsvik Hockey.

Hur är känslan efter att ha förlängt med Teg?

– Det känns väldigt bra att förlänga med Teg. Jag trivs bra i Umeå och med laget. Är glad för förtroendet att få fortsätta.

Efter en ganska tuff säsong för egen del så avslutade du väldigt starkt. Hur känns det inför kommande säsong?

– Förra säsongen började tufft för egen del men mot slutet av säsongen fick jag mer ansvar och det är jag tacksam över. Vill fortsätta där jag slutade och den kommande säsongen så vill jag utveckla mitt spel ytterligare för att hjälpa laget vinna matcher!

Kontraktet är skrivet på 1 år.

Kontrakterade spelare säsongen 2020/2021

Målvakter
Henrik Edström

Backar
Kim Sehlstedt
Valtteri Kotanen

Forwards
Freddy Roslund
Patrik Enberg
Marcus Eklund
Sebastian Manberg
Elias Edström
Isak Stenlund Ädelgran

Senaste nyheterna

Nyhetsarkiv