Owen Sobchak klar!

Näste man in i truppen är kanadensaren Owen Sobchak.

27-årige Sobchak ansluter närmast från Strömsbro IF där han avslutade förra säsongen med 5 matcher i deras jakt på avancemang mot Allsvenskan. Majoriteten av föregående säsong spelade han för Alfta GIF i Division 2 och svarade för 58 poäng på 29 matcher.

Hur känns det att komma till Tegs SK?

– Jag ser framemot att komma och representera Teg, det är en hängiven klubb med drivna ledare och spelare. Jag tror att det speglar av sig ut på isen, att den kulturen tillåter oss att ha kul och hjälper oss att tävla varje dag.

Kan du beskriva dig själv som spelare?

– Farlig, snabb och skicklig forward som gillar att vara delaktig i det offensiva spelet och bidra med poäng för att hjälpa laget nå så mycket framgång som möjligt. Med det sagt, när det kommer till defensiven gör jag vad som helst för laget och att vi ska vinna matcher.

Välkommen till Tegs SK!

Kontrakterade spelare säsongen 2020/2021

Målvakter
Henrik Edström
Arvid Stenmark

Backar
Kim Sehlstedt
Valtteri Kotanen
Zac Tierney
Nils Karlsson
William Mann
Samuel Lundberg

Forwards
Freddy Roslund
Patrik Enberg
Marcus Eklund
Sebastian Manberg
Elias Edström
Isak Stenlund Ädelgran

Tobias Holmberg
Oliver Lindgren
Gustav Grundström
Owen Sobchak

Nyhetsarkiv