Säsongens första nyförvärv!

Säsongens första nyförvärv är backen Martin Liljekvist. Martin kommer närmast från Huddinge IK där han gjorde 7 poäng på 35 matcher. Sportchef David Muzito Bagenda, Han är stor, rörlig och kommer bidra med tyngd till vår defensiv. Han har även ett bra skott och kan användas i olika spelformer.

Du lämnar Huddinge och flyttar norrut för att representera Tegs SK, hur är känslan?
Känslan är grymt bra, ska bli riktigt kul att få komma upp till Umeå och Teg. Känns verkligen som klubben är på väg framåt och verkar var ett riktigt skönt gäng, så de kändes givet att haka på när Bagge ringde. Umeå är en fantastiskt trevlig stad får vi inte glömma, har en del vänner i stan sedan tidigare, så jag är riktigt laddad att få komma upp!

Kan du kort beskriva dig själv som hockeyspelare för alla som följer Teg?
Jag skulle beskriva mig själv som en rätt stor högerfattad tvåvägsback. Vill hitta bra första pass och lite skönt lir men även såklart ta ansvar bakåt i de defensiva situationerna.

Vi hälsar Martin varmt välkommen upp till Umeå och Tegs SK!

Kontraktet är skrivet på 1 år.

Målvakter

Backar
Kim Sehlstedt
Martin Liljekvist

Forwards
André Nordstrand

Nyhetsarkiv