Joakim Moritz återvänder till Teg!

Efter ett år i Usa, ett i Vännäs och en säsong i Nittorp flyttar Joakim Moritz tillbaka till Umeå, där han i vinter skall vakta målet i Teg tillsammans med Jimmy Lundberg!

Som det tidigare skrivits om, har David Lindgren beslutat att lämna laget för att prova på spel i Norge. In kommer nu Joakim Moritz som är ett bekant namn i föreningen! Moritz har tagit stora kliv med sitt spel de senaste säsongerna och hoppas fortsätta den positiva utvecklingen kommande säsong.

– Efter det att David lämnat, så kunde vi snabbt hitta en riktigt bra lösning på målvaktssidan. Med Moritz i kassen tillsammans med tidigare klara Jimmy Lundberg, så har man två riktigt bra målvakter, säger P-O Åberg.

Teg tackar David Lindgren för hans insatser i klubben och säger varmt välkommen tillbaka till Joakim Moritz!

Spelarstatistik

Joakim Moritz

Senaste nyheterna

Nyhetsarkiv