Två viktiga spelare förlänger!

Ytterligare två forwards har förlängt sina kontrakt med Teg. David Muzito Bagenda och Johan Grönberg fortsätter även nästa säsong!

Johan Grönberg kommer göra sin fjärde säsong med klubben och var föregående säsong en av de mest tongivande i laget. För detta belönades Johan med bland annad två matcher i Hockeyallsvenskan med Björklöven.

– Det känns riktigt bra att Grönberg, som har varit en av lagets allra främsta under tiden i Teg fortsätter. Dalasonen Grönberg kommer givetvis att även kommande säsong, bli en av lagets viktigaste spelare, med sin arbetskapacitet, och spelförståelse, säger P-O Åberg.

David Muzito Bagenda, som också funnits i laget under en längre tid, kommer även han att fortsätta!
– ”Bagge” har gjort fyra säsonger med Teg, sedan han kom från Bålsta HC. En extremt nyttig spelare för laget, där han i boxplay samt framför motståndarmålet har sina bästa egenskaper. Bagenda är lagets favorit och motståndarens fasa, kommenterar P-O Åberg.

Spelarstatistik

Johan Grönberg
David Muzito Bagenda

Senaste nyheterna

Nyhetsarkiv