Peter Lundström klar som tränare!

Tegs SK har gjort klart med ytterligare en tränare. Det blir Peter Lundström som kommer arbeta tillsammans med Lars Molin kommande vinter!

Peter Lundström är bekant sedan länge inom föreningen då han bland annat jobbat med U-16. Peter har även varit ungdomsutvecklare 1 år samt vunnit Tv-pucken med pojkarna födda -98, som tränare.

– Det ska bli grymt spännande och inspirerande att ta sig an uppgiften, speciellt som det ser ut nu runt laget med spelarna som jobbar stenhårt för att få ihop det. Att få arbeta tillsammans med Lars Molin med sin långa erfarenhet kommer utveckla mig mycket, säger Peter.

– Peter är ung och hungrig och har varit i föreningen länge och även hunnit vinna tv-pucken. Med hans ungdomlighet och Molins erfarenhet och rutin får vi ett tränarpar som kompletterar varandra på ett bra sätt, kommenterar Oskar Edström.

Vi hälsar Peter välkommen till laget!

Senaste nyheterna

Nyhetsarkiv