Petter Sandström klar som målvaktstränare!

Tränarstaben är nu komplett, när det står klart att Petter Sandström blir Tegs målvaktstränare kommande säsong!

Vi är glada att kunna presentera Petter Sandström som ny målvaktstränare i a-laget. Petter är tegare i grunden och välkänd i hockeyumeå. På meritlistan som målvakt hittas bland annat spel i SHL, Allsvenskan och WCHL (USA). Förra säsongen tog han rollen som målvaktstränare i Björklöven och nu ansluter han alltså till Teg och kommer hjälpa Joakim Moritz och Jimmy Lundberg i vinter.

– Väldigt roligt att Petter vill komma till oss. Det är en viktigt del att målvakterna har någon som coachar och hjälper dem att utvecklas. Petter kommer att tillföra mycket där med sin kunskap och erfarenhet, säger Oskar Edström.

Senaste nyheterna

Nyhetsarkiv